Header image designing the future line header image 2

providing it today

Portofoliu Web Design & Hosting - Proffer Line

Sectiunea Portofoliu este divizata intre site-urile pentru care web design-ul a fost realizat de catre Proffer Line si cele care pentru care se ofera doar servicii de hosting.

Web Design


Vacante, concedii, turism, EuropaTurEuropaTur este o firma de turism tanara si dinamica, dar care a reusit sa fie favorita clientilor si partenerilor dand dovada de flexibilitate in relatiile cu acestia.
Si-a propus sa fie alaturi de colaboratorii sai prin promovarea turismului de calitate, personalizarea produselor si serviciilor, canalizarea tuturor eforturilor echipei catre realizarea satisfactiei partenerilor/clientilor in vederea obtinerii unei pozitii representative intr-un mediu competitiv.
Vacante, Concedii, Excursii, Circuite turistice, Bilete de avion - EuropaTur

Evaluare proprietati imobiliare, intreprindere, societati comerciale, Romacor Consulting

ROMACOR CONSULTING a fost infiintata in anul 2005, avand ca obiect principal de activitate evaluarea proprietatilor imobiliare si a intreprinderilor.
Dispune de un colectiv dinamic de profesionisti, avand certificate de calificare profesionala recunoscute de organismele romanesti cu competente in domeniu, pentru profesia de evaluator imobiliar si evaluatori de intreprinderi, membri ai ANEVAR.
Evaluare imobiliara,intreprindere/societati comerciale - ROMACOR CONSULTINGHosting


Mobilier lemn masiv, clasic, modern - Trend Furniture Cluj Napoca Seminee electrice, interioare romantice, mobilier - Romantiq Interiors Cluj Napoca Anvelope, Service auto, Intretinere auto - Adax Com, Cluj Napoca
Trend Furniture Romantiq Interiors Adax Com